sábado, 1 de febrero de 2014

LEVEL Türkiye (Newsstand)


LEVEL Türkiye 1.0




Device: iOS Universal

Category: Newsstand

Price: Free, Version: 1.0 (iTunes)



Description:



Doğan Burda çatısı altında yayınlanan, Türkiye'nin en eski ve en çok satan oyun dergisi olma özelliğini taşıyan LEVEL'ın tablet versiyonu artık her ay Newsstand'de!



Özel - etkileşimli bir tasarıma sahip olan LEVEL'ın tablet versiyonunda, LEVEL Dergisi'ndeki tüm içeriğin yanı sıra; tablete özel konular, son dakika haberleri, son dakika testleri ve çok sayıda video yer alıyor.



Ayrıca yine tablete özel birçok sürpriz de sizleri bekliyor!



Level Türkiye iPad ve iPhone dergisinin ücretli versiyonunu App Store üzerinden her ay düzenli olarak indirebilir, aynı zamanda dergiye abone olabilirsiniz.

Aboneliklerde otomatik yenileme özelliği geçerlidir. Abonelik süresinin bitimine en geç 24 saat kala abonelik iptal edilmezse, otomatik olarak yenilenecektir. Otomatik abonelik özelliğini, cihazınızın ayarlar menüsünden yenileme özelliğini kapatarak durdurabilirsiniz. Abonelik yenileme özelliği kapatılmadığı takdirde, geçerli abonelik süresinin bitiminden önceki 24 saat içinde, abonelik aynı süre için uzatılır ve iTunes hesabınıza yansıtılır. Aboneliğinizi, başladıktan sonra sonlandırabilirsiniz. Ancak abonelik, başladıktan sonra sonlandırılsa bile, mevcut aboneliğin ücreti tahsil edilir ve mevcut abonelik sonlandırılamaz. Sadece yenileme özelliği durdurulmuş olur.



Abonelik Ücretleri:

12 Aylık abonelik: 5.99 dolar (12 sayı)

6 Aylık abonelik: 3.99 dolar (6 sayı)

1 Aylık abonelik: 0.99 dolar (1 sayı başına)

Tek sayı: 0.99 dolar



LEVEL Türkiye







By . Vía AppShopper.com: All New Apps (Free) for iPad for iOS http://ift.tt/1bO5bXj

No hay comentarios:

Publicar un comentario