martes, 4 de febrero de 2014

Enterprise LAT 7.1 (Business)


Enterprise LAT 7.1 7.1.120660




Device: iOS Universal

Category: Business

Price: Free, Version: 7.1.120660 (iTunes)



Description:



Uzņēmuma resursu vadības sistēmas (ERP) Enterprise by HansaWorld pamatā ir jau pierastās funkcijas finanšu grāmatvedībai, klientu pasūtījumu apstrādei, noliktavas pārvaldībai, ražošanas un projektu uzskaitei, kas ir papildinātas ar klientu attiecību pārvaldības (CRM) rīku klāstu, e-pastu, interneta veikalu, dokumentu vadību, laika un uzdevumu plānošanu, veidojot vienotu biznesa platformu ar vairāk kā 45 funkcionāliem moduļiem.



Tādēļ, ka katra jūsu darbinieka darbs ir nozīmīgs kopējā uzņēmuma rezultāta sasniegšanā, Enterprise uzņēmuma vadības sistēmā (ERP) visi darbinieki strādā vienā programmā, palielinot kopējo uzņēmuma informācijas vērtību un radot unikālu potenciālu dažādu informācijas elementu mijiedarbībai. Šāda pieeja samazina nepieciešamās investīcijas datortehnikā, vienkāršo visaptverošu atskaišu sagatavošanu un nodrošina zemas kopējās lietošanas izmaksas (TCO, Total Cost of Ownership), izslēdzot nepieciešamību uzturēt un atjaunināt risinājumus, kas savieno dažādas biznesa sistēmas.



Šī Enterprise by HansaWorld versija ir paredzēta demonstrācijas nolūkiem. Par pilnu Enterprise klientu, sazinieties ar mums vai kādu no mūsu apkalpojošiem partneriem.



Enterprise LAT 7.1







By . Vía AppShopper.com: All New Apps (Free) for iPad for iOS http://ift.tt/1kOrZfp

No hay comentarios:

Publicar un comentario