lunes, 26 de enero de 2015

NL exporteert (Business)


NL exporteert 1.0




Device: iOS Universal

Category: Business

Price: Free, Version: 1.0 (iTunes)



Description:



NL exporteert is dé app voor startende & ervaren ondernemers met grensverleggende ambities. De app biedt snel en eenvoudig actuele land specifieke informatie en geeft toegang tot lokale netwerken en adviezen. Hiermee is NL exporteert uw wegwijzer op buitenlandse markten.



De interactieve wereldkaart geeft per land actuele info over geplande evenementen, de do’s & don'ts, macro-economische kerngegevens, financieringsmogelijkheden en de contactgegevens van ambassades en internationale netwerken wereldwijd. Zij kunnen u (verder) helpen bij uw stappen op buitenlandse markten.



De Export Wijzer geeft toegang tot relevante exportdocumenten, wet- en regelgeving, internationale netwerkprogramma’s, MVO, tips & tricks en informatie over financiering.

NL exporteert bevat een currency converter en laat direct het tijdsverschil met Nederland zien. Zie in één oogopslag waar de meeste inwoners wonen, de economische groei het hoogst is, de koopkracht het grootst, hoe eenvoudig er zaken gedaan kan worden en waar de Nederlandse export zich op richt.



NL exporteert is een initiatief van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ABN-AMRO, Fenedex, FME, ING, Kamer van Koophandel, Metaalunie, MKB Servicedesk, NCH, Rabobank en VNO-NCW. De app wordt regelmatig door alle partners voorzien van nieuwe en relevante exportinformatie.



NL exporteert







By . Vía AppShopper.com: All New Apps (Free) for iPad for iOS http://ift.tt/1C5uFAQ

No hay comentarios:

Publicar un comentario