martes, 26 de agosto de 2014

Notariskantoor De Wilde de Ligny (Finance)


Notariskantoor De Wilde de Ligny 1.0




Device: iOS Universal

Category: Finance

Price: Free, Version: 1.0 (iTunes)



Description:



Notariskantoor De Wilde de Ligny te Dronten



Notariskantoor De Wilde de Ligny is een jong, dynamisch, laagdrempelig en allround kantoor met oog voor zaak én mens. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit, snelheid, goede service en persoonlijke aandacht, tegen een scherp tarief.



Wij leveren alle notariële diensten, waaronder: het maken van een testament, levenstestament, huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontract, verklaring van erfrecht, het oprichten van een flex BV, stichting of vereniging, het verzorgen van bedrijfsoverdrachten, agrarische transacties, levering van aandelen, statutenwijziging, de koop van een huis met hypotheek, advies over schenken en erfbelasting.



U heeft ons notariskantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Voor uzelf, uw gezin of uw bedrijf, maar zeker ook voor familie, vrienden en zakenrelaties. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op notarieel gebied die voor u van belang kunnen zijn.



Notaris De Wilde de Ligny staat midden in de samenleving: Úw probleem is ónze uitdaging!



Notariskantoor De Wilde de Ligny







By . Vía AppShopper.com: All New Apps (Free) for iPad for iOS http://ift.tt/1qqOIm8

No hay comentarios:

Publicar un comentario