miércoles, 23 de julio de 2014

FastCentrik (Business)


FastCentrik 2.0.1




Device: iOS Universal

Category: Business

Price: Free, Version: 2.0.1 (iTunes)



Description:



Díky mobilní aplikaci FastCentrik máte svůj e-shop neustále pod kontrolou. Můžete tak spravovat své objednávky, sledovat aktuální statistiky či kontaktovat zákazníky nezávisle na tom, kde se právě nacházíte.



Hlavní stránka

Na hlavní stránce aplikace je k dispozici rychlý přehled o aktuálním stavu e-shopu. Uživatel má tak možnost v reálném čase sledovat stav objednávek, návštěvnost a porovnat si údaje mezi jednotlivými obdobími.



Objednávky

Rychlá reakce na nově příchozí objednávky je v dnešní době základem úspěšného on-line podnikání. Díky mobilní aplikaci může uživatel spravovat své objednávky opravdu kdykoliv a odkudkoliv.



Produkty

Potřebujete rychle změnit cenu, skladovou dostupnost či počet ks daného produktu skladem? S mobilní aplikací FastCentrik již žádný problém.



Zákazníci

Uživatel má možnost kontaktovat zákazníky prostřednictvím e-mailu či telefonu a to přímo prostřednictvím svého mobilního zařízení.



Pokud uživatel provozuje více internetových obchodů, může prostřednictvím aplikace sledovat libovolné množství e-shopů a snadno se mezi nimi přepínat.



Poznámka: Aplikace FastCentrik podporuje pouze e-shopy FastCentrik 2.0 od společnosti NetDirect.



FastCentrik







By . Vía AppShopper.com: All New Apps (Free) for iPad for iOS http://ift.tt/1neWL4y

No hay comentarios:

Publicar un comentario